Agenţia de publicitate Serendipity – partenerul tău pentru cele mai memorabile evenimente

De la lansări de servicii şi produse, conferinţe de presă, team building-uri, petreceri tematice cu prilejul anumitor momente cheie din an, activări de brand şi până la evenimente de tip corporate, agenţia de publicitate Serendipity este soluţia perfectă care îţi poate transforma evenimentul, indiferent de amploarea acestuia, într-un moment veritabil şi memorabil.

Serendipity – servicii de organizare evenimente

Agenţia de publicitate Serendipity pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă diversificată de servicii, printre care şi serivicii de organizare evenimente. Astfel, echipa Serendipity, formată din nişte tineri creativi, dedicaţi întru-totul clienţilor lor şi pasionaţi de ceea ce fac, este alegerea potrivită care se va ocupa până şi de cele mai minuţioase detalii începând de la partea de creaţie şi până la implementare, pentru ca evenimentul tău să aibă parte tratamentul pe care-l merită: profesionalism, implicare, coordonare, originalitate şi promptitudine. Pentru noi, creativitatea şi atenţia la detalii sunt cele care fac diferenţa între reuşita sau eşecul unui anumit eveniment.

Pregătim strategia şi conceptul pentru evenimentul tău

Serendipity vine în întâmpinarea ta cu cele mai îndrăzneţe idei şi concepte, alături de soluţii creative de implementare a acestora, menite să transforme evenimentul tău într-unul unic, dar care să fie totodată în concordanţă cu identitatea şi profilul companiei tale, cu tematica propusă şi cu obiectivele pe care vrei să le atingi. În funcţie de natura evenimentului ales, indiferent dacă vorbim de lansarea unui nou produs din portofoliul tău sau de petrecerile cu angajaţii, ne ocupăm de tot ceea ce ţine de organizarea acestuia, de la creaţie şi până la implementare, astfel încât rezultatul final să fie unul conform dorinţelor şi aşteptărilor tale.

Credem foarte mult în puterea comunicării, de aceea ne dorim să discutăm cât mai deschis şi mai transparent pe întreg parcursul organizării unui eveniment, pentru ca tu să ai parte de asistenţă permanentă şi să ne poţi semnala în timp util aspectele care îţi displac cu privire la strategiile şi conceptele propuse de noi.

Nu uita să pregăteşti brief-ul pentru prima noastră întâlnire iar noi ne vom grăbi să dăm startul celui mai memorabil eveniment!