Cine este de fapt Your partner in success

Echipa Serendipity este o comunitate formată din oameni tineri, energici şi pasionaţi de ceea ce fac, care de mai bine de 10 ani îşi dau întâlnire cu diverşi clienţi cool, dornici să-şi promoveze afacerea prin intermediul celor mai îndrăzneţe şi creative idei.

Gama de servicii Serendipity este atât de diversificată, astfel încât orice nevoie pe care o are afacerea ta să poată fi satisfăcută: servicii de branding&design, campanii de promovare produse şi servicii, evenimente, PR şi producţie publicitară.

Servicii de branding & design Serendipity

Identitatea vizuală a brandului tău este cartea de vizită pe care o primesc clienţii. De aceea, elemente componente precum logo, print-uri, materiale identitare, culori sau fonturi trebuie să fie corect şi atent alese, astfel încât să ofere brand-ului tău şansa de a ieşi din umbră şi de a ajunge direct în lumina reflectoarelor.

Facem ca oamenii să audă de brandul tău şi să discute despre el

Identitatea vizuală este ambasadorul brandului tău. Te ajutăm să-ţi transpui ideile în realitate în materie de branding şi design, astfel încât rezultatul final să fie unul inovator şi unic, care să reprezinte la nivel vizual echilibrul dintre cine eşti şi ceea ce vrei să devii.

Dar pentru asta… cum ia naştere totul?

Înainte de a te ajuta să-ţi faci brandul cunoscut, este necesar să ne cunoaştem noi. Discuţii iniţiale şi brief creativ. Asta vom servi la prima noastră întâlnire. Vom trata subiecte precum afacerea ta în sine, produsele şi serviciile pe care le deţii şi atributele lor, publicul tău ţintă şi aspiraţiile proprii de viitor. Iar pentru a interacţiona şi colabora cât mai eficient, vom schiţa ideile tale şi vom conveni împreună asupra formei finale pe care ţi-o doreşti să o îmbrace brandul tău.

Cum evoluează totul?

Având deja la îndemână brief-ul creativ pentru a ne putea pune pe treabă, vom da startul unor sesiuni aprofundate de cercetare prin care să aflăm cine este concurenţa ta, ce abordare are, care este segmentul de public vizat sau care sunt obieciurile acestuia şi vom genera cele mai bune idei  prin episoade de brainstorming (asta deoarece acel Bling-Bling apare atunci când minţile minunate gândesc împreună, desigur). După toate acestea, vom pune la ,,dospit” totul şi vom aştepta să crească aluatul care va da naştere noului tău brand.

Permite-mi să mă prezint

Acum a venit momentul să faci cunoştinţă cu identitatea vizuală completă a brandului tău. În cazul în care simţi că ceva nu este conform dorinţelor şi aşteptărilor tale, vom primi cu braţele şi minţile deschise orice sugestie de modificare şi ne vom ocupa de asta în cel mai rapid timp posibil. Desigur, tu vei fi persoana care ne va oferi acceptul final, aşa că de abia aşteptăm să lansăm împreună pe piaţă noul tău brand.

Descoperă portofoliul nostru de parteneri in succes

De-a lungul timpului, am colaborat cu nume precum Synevo, Sun Plaza Shopping Center, Motomedia Design&Construction, The Fashion Corner sau Kinecto. De abia aşteptăm să te includem în portofoliul nostru!

Serendipity Services – din pasiunea noastră pentru brand-uri se naşte identitatea afacerii tale!